Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Deloitte: Δράσεις ανάπλασης γειτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
[Η Ναυτεμπορική]: Deloitte: Δράσεις ανάπλασης γειτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

[Η Ναυτεμπορική]: Deloitte: Δράσεις ανάπλασης γειτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Deloitte να στηρίζει ενεργά τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, πραγματοποίησε δύο δράσεις ανάπλασης χώρων σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, εργαζόμενοι από τα γραφεία της Deloitte στην Αθήνα φύτευσαν περίπου 400 δενδρύλλια στο Πάρκο της Κάντζας ενώ παράλληλα η Deloitte υποστηρίζει τη δενδροφύτευση 600 δέντρων σε άλλες περιοχές με την ένταξή της στην Περιβαλλοντική Συμμαχία της we4all, σε μια προσπάθεια να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αναπτυχθούν νέοι ζωτικοί πνεύμονες πρασίνου.

Στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, τα στελέχη του γραφείου της Deloitte στήριξαν και βοήθησαν έμπρακτα τον σκοπό του κινήματος Save Your Hood αναλαμβάνοντας να καθαρίσουν τον μεγάλο χώρο στάθμευσης πίσω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και να παραδώσουν καθαρότερο έναν χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας της πόλης.

Με αφορμή τις πρόσφατες δύο δράσεις της Deloitte για την ανάπλαση των γειτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο κ. Μάνος Πηλείδης, Deloitte Foundation Chairman ανέφερε: «Η φροντίδα των γειτονιών μας και η βελτίωση του αστικού και κοινωνικού ιστού είναι ευθύνη όλων μας. Στην Deloitte αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθεια που απλώνεται στις γειτονιές των αστικών μας πόλεων και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».

Οι δράσεις έγιναν σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4All & και το πανελλαδικό κίνημα Save your Hood.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!