Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Dell Technologies ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου
[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell Technologies ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου

[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell Technologies ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου

Η Dell Technologies ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους 2021. Τα έσοδα τριμήνου ανήλθαν σε 22,7 δισεκατομμύρια δολάρια, και τα έσοδα εκτός GAAP ήταν 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η εταιρεία παρήγαγε λειτουργικά έσοδα ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 119% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους ενώ τα λειτουργικά έσοδα μη-GAAP ανήλθαν σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, τα καθαρά έσοδα εκτός GAAP ήταν 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια και το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα καθαρά μετρητά από λειτουργικές δραστηριότητες ήταν 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή ήταν 1,37 δολάρια και τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή εκτός GAAP ήταν 1,92 δολάρια.

«», δήλωσε ο Jeff Clarke, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dell Technologies. «».

Η Dell Technologies έκλεισε το τρίμηνο με μετρητά και επενδύσεις ύψους 12,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και πλήρωσε χρέος 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η εταιρεία είχε συνολικά αναβαλλόμενα έσοδα 28,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του τριμήνου, μέχρι 14% από έτος σε έτος. Τα επαναλαμβανόμενα έσοδα, τα οποία περιλαμβάνουν αναβαλλόμενη απόσβεση εσόδων, έσοδα χρήσης και υπηρεσιών as-a-Service που παρέχονται ως μέρος του Dell Technologies on Demand, ήταν περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 15% σε ετήσια βάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!