Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Dell επαναπροσδιορίζει την εργασία με νέους υπολογιστές, οθόνες και λογισμικό
[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell επαναπροσδιορίζει την εργασία με νέους υπολογιστές, οθόνες και λογισμικό

[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell επαναπροσδιορίζει την εργασία με νέους υπολογιστές, οθόνες και λογισμικό

Η Dell Technologies παρουσίασε νέα προϊόντα και λογισμικό που επαναπροσδιορίζουν την εργασία, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Με ένα νέο χαρτοφυλάκιο έξυπνων, βιώσιμης σχεδίασης και αυξημένων δυνατοτήτων συνεργασίας συσκευών, η Dell μετασχηματίζει τις εμπειρίες εργασίας για να παρέχει στους ανθρώπους μεγαλύτερη ευελιξία στην εργασία από οπουδήποτε.

Πιο αναλυτικά, οι έξυπνες συσκευές μαθαίνουν και ανταποκρίνονται καθώς εργάζεστε, για να βελτιώσετε την εμπειρία της τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Η Dell εκσυγχρονίζει περαιτέρω το επαγγελματικό της χαρτοφυλάκιο με το αποκλειστικό λογισμικό Dell Optimizer, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση των εφαρμογών, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ποιότητα ήχου και τη συνδεσιμότητα.

Οι πιο πρόσφατες δυνατότητες του Dell Optimizer προάγουν τις εμπειρίες συνδεσιμότητας και συνεργασίας σε όλο το νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών της Dell. H απομόνωση των εξωτερικών θορύβων με έξυπνο τρόπο, οι δυνατότητες ακύρωσης και αυτόματης σίγασης, διευκολύνουν τη συνεργασία με συναδέλφους, και οι δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας, όπως το ExpressConnect δίνουν προτεραιότητα στις εφαρμογές διασκέψεων, για να αποτρέψουν τις διακοπές στις κλήσεις.

Σχεδιασμένος ως επαγγελματικός υπολογιστής με τις καλύτερες εμπειρίες συνδεσιμότητας για να προάγει τη συνεργασία, ο Latitude 9420 διαθέτει ένα ισχυρό ενσωματωμένο ηχείο και βελτιώσεις στην κάμερα που παρέχουν αυτόματη διόρθωση φωτός και θόλωση φόντου, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για οποιαδήποτε βιντεοκλήση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!