Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Dell ανακοινώνει νέες οθόνες UltraSharp και λύσεις για αίθουσες συσκέψεων
[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell ανακοινώνει νέες οθόνες UltraSharp και λύσεις για αίθουσες συσκέψεων

[Η Ναυτεμπορική]: Η Dell ανακοινώνει νέες οθόνες UltraSharp και λύσεις για αίθουσες συσκέψεων

Οι νέες οθόνες και τα συστήματα συσκέψεων της Dell Technologies βοηθούν τους δημιουργούς και τους επαγγελματίες γραφείου να εργάζονται παραγωγικά και άνετα σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

Σύμφωνα με έρευνα της IDC, το 81% των υπαλλήλων θεωρούν ότι οι οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, καλύτερης εργονομίας και χρωματικής απόδοσης, βελτιώνουν τη γενική εμπειρία εργασίας. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο UltraSharp αξιοποιεί κορυφαία τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των mini LED, ενσωματωμένου χρωματόμετρου και μείωσης μπλε φωτός.

«», δήλωσε ο Bert Park, senior vice president and general manager, Software & Peripherals Product Group, Dell Technologies. «».

Η Dell προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα εργαλείων συνεργασίας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου και να προσφέρουν τις οθόνες που ακολουθούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις προδιαγραφές EPEAT Gold σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές βασίζονται σε έγχρωμες οθόνες για να παράγουν τα δημιουργικά τους αριστουργήματα. Η οθόνη Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) είναι η πρώτη επαγγελματική οθόνη 2K mini-LED στον κόσμο με ζώνες άμεσου οπίσθιου φωτισμού, όπου οι μεμονωμένα ελεγχόμενες ζώνες οπίσθιου φωτισμού στην οθόνη παρέχουν αντίθεση με βαθύ μαύρο χρώμα και φωτεινό λευκό.

Με την ευρύτερη κάλυψη χρώματος DCI-P3 σε μια επαγγελματική οθόνη σε ποσοστό 99.8%, ανάλυση 4K και VESA DisplayHDR 1000, η οθόνη UltraSharp 32 ιντσών επιτρέπει την ακριβή και ομοιόμορφη αναπαραγωγή χρώματος για ταινίες και γραφικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!