Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Δεκάδες τα θετικά κρούσματα στο περιβάλλον του Πούτιν
[Η Ναυτεμπορική]: Δεκάδες τα θετικά κρούσματα στο περιβάλλον του Πούτιν

[Η Ναυτεμπορική]: Δεκάδες τα θετικά κρούσματα στο περιβάλλον του Πούτιν

Πριν από λίγες μέρες ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να εφαρμόσει καθεστώς αυτοαπομόνωσης για κάποιο διάστημα διότι είχε έρθει σε στενή επαφή με έναν βοηθό του για μια ολόκληρη ημέρα, ο οποίος αργότερα διαγνώστηκε με Covid-19.

Όπως δήλωσε ο ίδιος την Πέμπτη, ένα ξέσπασμα του Covid-19 στο Κρεμλίνο έχει αρρωστήσει δεκάδες ανθρώπους που εργάζονται κοντά του, τονίζοντας το μέγεθος της έξαρσης σε έναν από τους πιο προσεκτικά φυλασσόμενους χώρους της χώρας.

«Δεν πρόκειται για ένα ή δύο άτομα αλλά για δεκάδες», δήλωσε ο Πούτιν σε βίντεο με άλλους ηγέτες του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας. «Θα πρέπει να τηρήσω την απομόνωση για αρκετές ημέρες», είπε.

Ο 68χρονις πρόεδρος της Ρωσίας έχει εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V. Όπως αποκάλυψε, και ο βοηθός του που είχε μολυνθεί ήταν επίσης εμβολιασμένος. Μάλιστα νόσησε λίγες ημέρες μετά τη λήψη της ενισχυτικής δόσης.

Από την αρχή της πανδημίας, ο Ρώσος ηγέτης έχει λάβει αυστηρές προφυλάξεις για να μην μολυνθεί, απαιτώντας από τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες να τεθούν σε καραντίνα για εβδομάδες πριν τον συναντήσουν αυτοπροσώπως. Ωστόσο, έπειτα από τον εμβολιασμό του «χαλάρωσε» κάνοντας περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις τους τελευταίους μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!