Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Συστάσεις για εξ αποστάσεως συναλλαγές – Νέες δυνατότητες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
[Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Συστάσεις για εξ αποστάσεως συναλλαγές – Νέες δυνατότητες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

[Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Συστάσεις για εξ αποστάσεως συναλλαγές – Νέες δυνατότητες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

«Η ΔΕΗ, από τις πρώτες ημέρες εκδήλωσης της πανδημίας Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών της. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει προσαρμόζοντας αναλόγως τη λειτουργία και τις υπηρεσίες της, για όσο διαρκεί η πανδημία» δηλώνει η Επιχείρηση, με αφορμή τις πρωινές εικόνες-ουρές που σχηματίστηκαν έξω από υποκατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Αριστείδου, θέμα για το οποίο ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας .

Για το συγκεκριμένο κατάστημα, η ΔΕΗ αναφέρει πως η αρχικά ιδιαίτερα αυξημένη ομαλοποιήθηκε μετά τις 9:00 π.μ., με τη συνδρομή και της ΕΛΑΣ, προκειμένου οι πελάτες να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ με απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ το κατάστημα έμεινε ανοιχτό μέχρι αργά το απόγευμα, ώστε να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος πελάτης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, σήμερα επαναλειτούργησαν περισσότερα από 100 καταστήματά της, αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Σε όλα τα καταστήματα υπήρξε αυστηρή τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών, όπως θερμομέτρηση, ειδικές σημάνσεις για τήρηση αποστάσεων, χρήση μασκών, αντισηπτικά, κ.α.

Επιπροσθέτως, οι υπάλληλοι των καταστημάτων σε όλη την επικράτεια κατέγραψαν τα στοιχεία 1.000 και πλέον πελατών, ώστε να εξυπηρετηθούν από το τηλεφωνικό κέντρο 11770 εντός της ημέρας και να αποφύγουν έτσι την παραμονή στις ουρές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!