Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δανάη Ιµπραχήµ: «…θέλησα να γράψω ένα παραμύθι για ενήλικες…»
[Η Ναυτεμπορική]: Δανάη Ιµπραχήµ: «…θέλησα να γράψω ένα παραμύθι για ενήλικες…»

[Η Ναυτεμπορική]: Δανάη Ιµπραχήµ: «…θέλησα να γράψω ένα παραμύθι για ενήλικες…»

Το μυθιστόρημα «O θησαυρός της Δαμασκού – Το Όνειρο της Ερήμου» της Δανάης Ιμπραχήμ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της τριλογίας φαντασίας που η συγγραφέας ξεκίνησε το 2018, ενώνοντας τις µεγάλες της αγάπες -την ιστορία και τη συγγραφή.

Η Δανάη Ιμπραχήμ μίλησε μαζί μας.

Προτού μας μιλήσετε για το νέο σας βιβλίο, θα θέλατε να μας πείτε δυο λόγια για «Το παιχνίδι των Θεών» -το πρώτο μέρος της επικής τριλογίας σας;

«Όπως κάθε πρώτο μέρος μιας σειράς, έτσι κι αυτό κάνει ουσιαστικά τις συστάσεις. Παρουσιάζονται οι βασικοί χαρακτήρες, το κοινωνικό και ιστορικό πλαίσιο και τίθενται οι βάσεις για το μαγικό σύστημα της τριλογίας. Ίσως η δράση να είναι λιγότερη σε σχέση με τις προσδοκίες κάποιου αναγνώστη, αυτή η εισαγωγή όμως είναι απαραίτητη για να νιώσει άνετα σε ένα ξένο γι’ αυτόν περιβάλλον. Μαζί με τους δύο Ρωμαίους λοιπόν, τον Αστέριο και το Σπανό, ταξιδεύει στη Δαμασκό και πιο συγκεκριμένα στο παλάτι του χαλίφη Μωαβία, αναζητώντας τον θησαυρό του Βυζαντινού αυτοκράτορα. Εκεί, οι Ρωμαίοι και ο αναγνώστης γνωρίζουν το τρίτο μέλος της ομάδας, τη σουλτάνα Ααζίν, με την οποία ανακαλύπτουν, στη συνέχεια, τα μυστικά της Συρίας, υπερφυσικά και μη».

«Το όνειρο της ερήμου» έρχεται να εξελίξει την ιστορία –μιλήστε μας για αυτή τη συνέχεια.

«Ο αναγνώστης βρίσκεται για τα καλά στον κόσμο του Θησαυρού, όταν πιάνει το δεύτερο μέρος στα χέρια του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!