Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ.Μελισσανίδης: «Σε 10 μήνες θ΄ απολαύσουμε αυτό που δημιουργούμε»
[Η Ναυτεμπορική]: Δ.Μελισσανίδης: «Σε 10 μήνες θ΄ απολαύσουμε αυτό που δημιουργούμε»

[Η Ναυτεμπορική]: Δ.Μελισσανίδης: «Σε 10 μήνες θ΄ απολαύσουμε αυτό που δημιουργούμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των έργων στην OPAP Arena έμεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επισκέφθηυκε σήμερα τον χώρο όπου θα στεγαστεί το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ.

Παρόντων των Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου και προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έκρυψε την χαρά του με τα όσα είδε, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα.

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία και περίπου σε δέκα μήνες θα απολαύσουμε αυτό που δημιουργούμε. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Γιώργο Πατούλη για την προσπάθεια που κάνει και μας επιλύει όλα τα προβλήματα άμεσα.

Εδώ, σε αυτόν τον ιερό χώρο, στον οποίο οι παππούδες μας στέγασαν την ιδέα της ΑΕΚ, εμείς καταφέραμε να φτιάξουμε και πάλι το γήπεδο μας.

Έρχεται σύντομα η στιγμή που θα το χαρούμε. Θέλω να ευχαριστήσω την Πολιτεία και όλους όσους βοήθησαν για να χαρούμε αυτό το γήπεδο, που τόσο πολύ θέλουμε και τόσα χρόνια περιμένουμε», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά από ένα χρόνο από τότε που ήρθα εδώ για την έναρξη των εργασιών, βλέπω να παίρνει σάρκα και οστά το όραμα του προέδρου και της ομάδας, παράλληλα όμως και δικό μας υπό την έννοια ότι αναγνωρίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι σημαντική και για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία και ευρύτερα για τον πολιτισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!