Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Covid19: Τα ΗΑΕ επιβεβαιώνουν τη δέσμευση για βοήθεια σε 1 εκατ. επαγγελματίες της υγείας παγκοσμίως
[Η Ναυτεμπορική]: Covid19: Τα ΗΑΕ επιβεβαιώνουν τη δέσμευση για βοήθεια σε 1 εκατ. επαγγελματίες της υγείας παγκοσμίως

[Η Ναυτεμπορική]: Covid19: Τα ΗΑΕ επιβεβαιώνουν τη δέσμευση για βοήθεια σε 1 εκατ. επαγγελματίες της υγείας παγκοσμίως

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αύξησαν σήμερα τη δέσμευσή τους να ενισχύσουν τη διεθνή συνεργασία αφού βοήθησαν περισσότερους από 1 εκατομμύριο εργαζόμενους στον τομέα της υγείας παγκοσμίως μέσω της παροχής περισσότερο από 1.000 τόνους εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE) και ιατρικής και επισιτιστικής βοήθειας στον αγώνα κατά της πανδημίας COVID-19.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση ο Reem bint Ibrahim Al Hashimy, Υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας, παρατήρησε ότι : «Από την ίδρυσή τους, τα ΗΑΕ επιδιώκουν δεσμούς φιλικής συνεργασίας και αλληλεγγύης με άλλες χώρες, πιστεύοντας ότι τα έθνη πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους υπέρ της ενότητας και του μεγαλύτερου αγαθού της ανθρωπότητας. Η στήριξη 1 εκατομμυρίου εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ΗΑΕ να απλώσουν ένα χέρι συνεργασίας στον κόσμο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τη φυλή ή την ιδεολογία των αποδεκτών».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, τα ΗΑΕ έχουν διασφαλίσει ότι το γεωγραφικό εύρος της βοήθειάς τους δεν γνωρίζει κριτήρια φυλής ή θρησκείας, παρέχοντας βοήθεια σε περιόδους ανάγκης σε 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ιράν, του Πακιστάν, της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Υεμένης και του Αφγανιστάν, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, τα ΗΑΕ συνεργάστηκαν με πολλούς διεθνείς οργανισμούς για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την εμβέλεια της βοήθειας κατά του COVID-19.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!