Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Covid-19: Οι τεχνολογικές των ΗΠΑ συνιστούν κατ’ οίκον εργασία
[Η Ναυτεμπορική]: Covid-19: Οι τεχνολογικές των ΗΠΑ συνιστούν κατ’ οίκον εργασία

[Η Ναυτεμπορική]: Covid-19: Οι τεχνολογικές των ΗΠΑ συνιστούν κατ’ οίκον εργασία

Μετά το Twitter, ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ ζητούν από τους εργαζομένους τους να εργάζονται από το σπίτι, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στη χώρα, με περισσότερα από 180 κρούσματα.

Οι εταιρείες Amazon, Microsoft, Google και Facebook συνιστούν πλέον στους εργαζόμενούς τους στην πολιτεία Ουάσιγκτον να εργάζονται από το σπίτι

Από τους 12 νεκρούς που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ λόγω της ασθένειας covid-19, οι 11 ήταν στην πολιτεία Ουάσιγκτον και ένας στην Καλιφόρνια, η οποία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Συνιστούμε στους εργαζόμενούς μας που μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους να το κάνουν ως τις 25 Μαρτίου», ανέφερε ο Κερτ ΝτελΜπίνι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft σε ανακοίνωσή του, καθώς δύο εργαζόμενοι της Microsoft και ένας εξ αποστάσεως εργαζόμενος του LinkedIn διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Amazon που διαθέτει περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους στο Σιάτλ και την πόλη Μπέλβιου έκανε τις ίδιες συστάσεις προς τους εργαζόμενούς τους «μέχρι το τέλος του μήνα», επεσήμανε εκπρόσωπος της κολοσσού του διαδικτυακού εμπορίου.

Η Google επίσης κάλεσε τους εργαζόμενούς της στην πολιτεία Ουάσινγκτον να εργάζονται από το σπίτι τους.

Στο Σαν Φρανσίσκο η Lyft, μια πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων, ζήτησε χθες από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού ενημερώθηκε ότι ένας εξ αυτών είχε έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!