Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Cosmote αναδεικνύεται στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla
[Η Ναυτεμπορική]: Η Cosmote αναδεικνύεται στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla

[Η Ναυτεμπορική]: Η Cosmote αναδεικνύεται στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla

Το βραβείο για «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», απέσπασε το δίκτυο της Cosmote κινητής στα Speedtest Awards της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.

Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote, βραβεύτηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά από την Ookla πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed Score) 51.39, (ο δεύτερος πάροχος είχε σκορ 28.49 και ο τρίτος 25.62) και οι ταχύτητες download μετρήθηκαν κατά 64% υψηλότερες από εκείνες του δεύτερου παρόχου και 83% υψηλότερες από του τρίτου.

», δήλωσε σχετικά ο ExecutiveDirectorNetworkDevelopment & Operations Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Τσώνης.

Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2020 » βασίστηκε σε περίπου 460.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Τα tests έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest σε πραγματικές συνθήκες, σε ολόκληρη τη χώρα, στα δίκτυα όλων των παρόχων κινητής, μέσω συσκευών iOS και Android. Με περισσότερους από 13.500 servers παγκοσμίως, εκατομμύρια τεστ πραγματοποιούνται καθημερινά από χρήστες της Ookla, με το σύνολό τους να έχει ξεπεράσει τα 33 δισεκατομμύρια, από το 2006. Περισσότερες πληροφορίες για τα «Speedtest Awards» στο www.speedtest.net/awar ds .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!