Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Χριστοδουλάκης από Κοζάνη: Η πανδημία είναι παρούσα και απαιτεί σχέδιο και στήριξη στην πράξη
[Η Ναυτεμπορική]: Χριστοδουλάκης από Κοζάνη: Η πανδημία είναι παρούσα και απαιτεί σχέδιο και στήριξη στην πράξη

[Η Ναυτεμπορική]: Χριστοδουλάκης από Κοζάνη: Η πανδημία είναι παρούσα και απαιτεί σχέδιο και στήριξη στην πράξη

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης βρέθηκαν σήμερα το πρωί, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, μαζί με τον βουλευτή και υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας Ανδρέα Πουλά, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο και τοπικά στελέχη, όπου επισκέφθηκαν το «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης και το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Εκεί, συναντήθηκαν με φορείς των εργαζομένων των νοσοκομείων και τις διοικήσεις τους, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία που σηκώνουν το βάρος της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή, συζήτησαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ΕΣΥ, και ευχαρίστησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την μάχη που δίνει με αυταπάρνηση.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Παναγιώτη Πλακεντά, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χάρη Τζεβεκίδη και εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων της πόλης. Σε συνέχεια των συναντήσεων αυτών, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρεθήκαμε σήμερα στην Κοζάνη, σε μία από τις από τις περιοχές που δοκιμάζεται ίσως περισσότερο από κάθε άλλη, από την πανδημία του κορονοϊού. Βρεθήκαμε εδώ για να συζητήσουμε από κοντά με τους τοπικούς φορείς, και κυρίως με τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη από την πρώτη γραμμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!