Σάββατο, 15 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Επιπλέον προσωπικό στα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Επιπλέον προσωπικό στα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Επιπλέον προσωπικό στα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους

Στην Πάρο βρέθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Προήδρευσε ευρείας τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο έπαρχος Πάρου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, οι δήμαρχοι των νησιών των Κυκλάδων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο αστυνομικός διευθυντής Κυκλάδων και οι διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά ενόψει της τουριστικής περιόδου και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι θα υπάρξει άμεσα εξειδίκευση των αναγκών του κάθε νησιού και θα γίνει η αντίστοιχη κατανομή, ενώ θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό τα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους. «Πρέπει να εξατομικεύσουμε τις ανάγκες του κάθε νησιού, ώστε να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες και στη χώρα μας» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!