Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Χρυσοχοΐδης: Ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική

Tις Αχαρνές, απ’ όπου ανακοίνωσε την ενίσχυση του αναβαθμισμένου επιχειρησιακού σχεδίου για την αστυνόμευση και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, επισκέφθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Είμαστε εδώ σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα εδώ τα προηγούμενα χρόνια και δεν θέλουμε να επαναληφθούν» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, μετά από σύσκεψη στο Ζεφύρι.

Όπως σημείωσε, «είμαστε άγρυπνοι καθημερινά, πιστεύουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά, ωστόσο χρειάζεται και άλλο προσωπικό, καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να συνεργάζεται με τους κατοίκους, να συλλαμβάνει και να παραπέμπει στη δικαιοσύνη τους ενόχους, όσους παραβατούν κι όσους παρανομούν, όσους είναι καθέξιμοι εγκληματίες που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή, που χρησιμοποιούν όπλα αυθαίρετα, που κατά κάποιο τρόπο εμποδίζουν την ομαλή, ειρηνική, κοινωνική ζωή».

Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, αξιωματικούς της αστυνομίας, εκπροσώπους του δήμου και του Συλλόγου Αυλίζας κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, ο υπουργός επισκέφθηκε το κτήριο όπου θα στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής. Το κτήριο αυτό θα αποτελέσει την έδρα των επιχειρησιακών αστυνομικών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική. Πρόκειται για ένα πρώην σχολικό συγκρότημα στην Αυλίζα, που αποτελείται από τέσσερα κτήρια, συνολικής επιφάνειας 2.438 τ.μ.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας, ελπίζω και σημαντική για τον δήμο Αχαρνών, διότι μας παραδίδεται αυτό το κτήριο το οποίο τώρα είναι εγκαταλελειμμένο, αλλά εμείς θα το μετατρέψουμε σε έδρα αστυνομικών δυνάμεων, το Α.Τ. Μενιδίου, το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, μια σειρά από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, ενιαία κέντρα επιχειρήσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική, έτσι ώστε αυτός ο χώρος να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ασφάλειας στη Δυτική Αττική» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!