Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Χωρίς αντίστροφη μέτρηση ως την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
[Η Ναυτεμπορική]: Χωρίς αντίστροφη μέτρηση ως την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

[Η Ναυτεμπορική]: Χωρίς αντίστροφη μέτρηση ως την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αποφάσισαν να μην διοργανώσουν μια μεγάλη εκδήλωση που θα σημαοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον ένα χρόνο από τους Αγώνες, λόγω της πανδημίας, ανέφερε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιαπωνίας, NHK.

Οι διοργανωτές επιδιώκουν να μειώσουν το κόστος που σχετίζεται με την αναβολή των Αγώνων, που θα έπρεπε να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, έχοντας επίσης επίγνωση των κινδύνων της πανδημίας.

ανέφερε η NHK, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή της οργανωτικής επιτροπής.

Η κυβερνήτης του Τόκιο, Γιούρικο Κόΐκε, δήλωσε χθες ότι οι διοργανωτές αναζητούν τρόπους για να απλοποιήσουν τους Αγώνες.

Στην περυσινή εκδήλωση αντίστροφης μέτρησης, οι διοργανωτές αποκάλυψαν τα μετάλλια σε μια τελετή, την οποία παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, με το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης μπροστά από το σταθμό του Τόκιο.

είχε δηλώσει ο Μπαχ.

Στο ρολόι αντίστροφης μέτρησης, έχει επαναφερθεί η νέα ημερομηνία έναρξης της 23ης Ιουλίου 2021.

Ο κορονοϊός έχει μολύνει περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια άτομα και σκότωσε περίπου 386.000 σε όλο τον κόσμο. Η Ιαπωνία έχει αναφέρει περίπου 17.000 μολύνσεις και 900 γνωστούς θανάτους μέχρι σήμερα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!