Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Χατζηδάκης: Θα συνεχίσω να πηγαίνω απροειδοποίητα στις υπηρεσίες
[Η Ναυτεμπορική]: Χατζηδάκης: Θα συνεχίσω να πηγαίνω απροειδοποίητα στις υπηρεσίες

[Η Ναυτεμπορική]: Χατζηδάκης: Θα συνεχίσω να πηγαίνω απροειδοποίητα στις υπηρεσίες

Επίσκεψη σε Οργανισμούς που εποπτεύονται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πραγματοποίησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει ότι συνεχίζεται η προσπάθεια με σταθερά βήματα και με σύστημα, ώστε να δημιουργηθούν υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη έχει ως εξής:

«Δεύτερη μέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θέλησα να επισκεφτώ Οργανισμούς που εποπτεύονται από το υπουργείο μας: Tον ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ, αλλά και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι επισκέψεις μου στις υπηρεσίες – οι περισσότερες απροειδοποίητες μέχρι τώρα – είναι κάτι που από την πρώτη μέρα στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ξεκίνησα να κάνω και θα συνεχίσω να κάνω σε όλη την Ελλάδα τόσο γιατί θέλω να έχω μόνος μου μια εικόνα για το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και για να περνάω το μήνυμα ότι ο υπουργός θα ελέγχει, θα εντοπίζει τα προβλήματα και θα δίνει λύσεις.

Ξεκίνησα μαζί με τον υφυπουργό Πάνο Τσακλόγλου από το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στον Εύοσμο, σε μία γειτονιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εκεί οι προσπάθειες που γίνονται από τη διευθύντρια και τους υπαλλήλους είναι ικανοποιητικές. Ικανοποιημένοι δήλωσαν άλλωστε και οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησα σήμερα. Δεν παύουν όμως να ισχύουν και στην περίπτωση αυτού του υποκαταστήματος τα ίδια προβλήματα που εντοπίζονται σε όλα σχεδόν τα υποκαταστήματα της Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!