Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χάρις: Το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χάρις: Το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χάρις: Το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός

«Αυτό που είδαμε στο Καπιτώλιο χθες, ήταν, όπως είπε και ο εκλεγμένος πρόεδρος, μια επίθεση στους νόμους μας και δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας». Αυτό δήλωσε η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, καταδικάζοντας την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

«Νομίζω πως πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας δύο ερωτήματα: Τι πήγε λαθος και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε

Η απάντηση βρίσκεται στο εξής: Η πρόκληση δεν αφορα απλως στις δρασεις των λίγων, αλλά πώς να αλλάξουμε ένα σύστημα δικαιοσύνης που δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους. Το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός, φτωχός ή πλούσιος».

Η κ. Χάρις στάθηκε στην αντιμετώπιση των διαδηλωτών στο Καπιτώλιο, που ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετη με τους διαδηλωτές του περασμένου καλοκαιριού: «Γιναμε μάρτυρες δύο συστημάτων δικαιοσύνης: αλλιώς αντιμετωπιίστηκαν στο Καπιτώλιο και αλλιώς το καλοκαίρι, όταν αντιμετωπίστηκαν με δακρυγόνα.

Αυτο δεν ειναι αποδεκτο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα. Αυτό σημαίνει Δικαιοσύνη», κατέληξε στη δήλωσή της η Αμερικανίδα νεοεκλεγείσα αντιπρόεδρος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!