Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Χαρδαλιάς: Η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των νόμων σώζει ζωές
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Χαρδαλιάς: Η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των νόμων σώζει ζωές

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Χαρδαλιάς: Η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των νόμων σώζει ζωές

Την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) επισκέφθηκε την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διοικητή της, Άγγελο Μπίνη, καθώς και με στελέχη της Αρχής.

Στο πλαίσιο των συνομιλιών του, ο κ. Χαρδαλιάς στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια συμβολή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας, καθώς συνεπικουρεί τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας ως ελεγκτικός μηχανισμός, με σημαντική προστιθέμενη αξία στο ζήτημα της τήρησης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο υφυπουργός τόνισε πως «η πιστή τήρηση των μέτρων είναι αποφασιστικής σημασίας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Και η συμβολή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε αυτή την καθημερινή μάχη είναι πραγματικά πολύτιμη. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μόνο όλοι μαζί, πολίτες, Πολιτική Προστασία και ελεγκτικοί μηχανισμοί μπορούμε να διασφαλίσουμε την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων. Κι αυτό είναι αναγκαιότητα, είναι επιταγή, είναι καθήκον για όλους μας έναντι της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, του ελληνικού λαού που μας δείχνει καθημερινά την εμπιστοσύνη του και με περισσή επιμονή και υπομονή εφαρμόζει τα μέτρα. Γιατί η τήρηση των μέτρων, η εφαρμογή των νόμων σώζει ζωές» σημείωσε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε, επίσης, τις θερμές ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της Αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!