Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Χαρδαλιάς – Θεσσαλονίκη: Να σταθεροποιήσουμε τα κρούσματα, προσοχή στις μετακινήσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Χαρδαλιάς – Θεσσαλονίκη: Να σταθεροποιήσουμε τα κρούσματα, προσοχή στις μετακινήσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Χαρδαλιάς – Θεσσαλονίκη: Να σταθεροποιήσουμε τα κρούσματα, προσοχή στις μετακινήσεις

Η σταθεροποίηση και η σταδιακή μείωση των κρουσμάτων εντός της επόμενης εβδομάδας τέθηκε ως στόχος στη σύσκεψη που πραγματοποίηση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τον πρύτανη του ΑΠΘ, στα γραφεία της ΠΚΜ.

Επισημαίνεται ότι από αύριο, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 06.00, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης περνά στο επίπεδο συναγερμού 3 – Αυξημένης Επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της ελληνικής Κυβέρνησης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε: Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε: «Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και για την Θεσσαλονίκη και για την Κεντρική Μακεδονία. Από αύριο, το στοίχημα είναι ένα. Να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να παραμείνει η κατάσταση σταθερή, να μην έχουμε περαιτέρω έξαρση του ιικού φορτίου στην ευρύτερη περιοχή.

Το μεγάλο στοίχημα είναι και στη Θεσσαλονίκη να σταματήσουμε τη μετάδοση του ιού και να εξασφαλίσουμε ότι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η Θεσσαλονίκη δεν θα περάσει σε ένα επόμενο στάδιο. Ένα lockdown είναι ολέθριο, για τις οικογένειες, για τις επιχειρήσεις, για όλους τους ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Όλη μας η λογική είναι από αύριο να έχουμε πολύ στοχευμένες δειγματοληψίες, πολύ στοχευμένους ελέγχους και κάνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, να εφαρμόζουν όλα τα μέτρα. Επίσης, ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ενόψει των επόμενων ημερών – ένα πενθήμερο στο οποίο θα υπάρξουν μετακινήσεις – προσοχή στις όποιες μετακινήσεις!

Διότι η μεταφορά του ιικού φορτίου στις όμορες περιοχές, στην ευρύτερη περιοχή, θα είναι ολέθρια. Άρα μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!