Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ο Γιάννης Πλακιωτάκης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο
[Η Ναυτεμπορική]: Σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ο Γιάννης Πλακιωτάκης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

[Η Ναυτεμπορική]: Σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ο Γιάννης Πλακιωτάκης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χανίων και εν συνεχεία το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων στη Σούδα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνό, ενώ στην συνέχεια θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρουσία του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών, των Βουλευτών, των Δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Πλακιωτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανίων στην διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθεί η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη.

Την Παρασκευή, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενώ αργότερα θα μετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου παρουσία του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη, των Βουλευτών, των Δημάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης, όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, ενώ στην συνέχεια θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!