Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Κομβικής σημασίας συνεργασία με το «WePROTECT- Global Alliance»
[Η Ναυτεμπορική]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Κομβικής σημασίας συνεργασία με το «WePROTECT- Global Alliance»

[Η Ναυτεμπορική]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Κομβικής σημασίας συνεργασία με το «WePROTECT- Global Alliance»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την τιμή να γίνει αποδεκτό στο WePROTECT – Global Alliance , το διεθνές δίκτυο για την καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης & κακοποίησης Παιδιών στο Διαδίκτυο, ενώ τονίζεται ότι η νέα συνεργασία είναι κομβικής σημασίας, καθώς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εντείνει τον αγώνα του μέσα από την εκστρατεία #meneimystiko.gr και σειρά άλλων ενεργειών.

To Δίκτυο “WePROTECT – Global Alliance” αποτελεί μία παγκόσμια συμμαχία με στόχο την καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης των παιδιών στο Διαδίκτυο. Τα μέλη του δεσμεύονται να θέτουν το φαινόμενο σε προτεραιότητα στην παγκόσμια ατζέντα και να πρωτοστατούν στη διεθνή κινητοποίηση. Συμμετέχουν 98 Κυβερνήσεις, μεταξύ των οποίων η Ελληνική Κυβέρνηση, 51 Εταιρείες, 52 Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών και 9 Διεθνείς Οργανισμοί. Τα μέλη μοιράζονται πληροφορίες για το πλαίσιο λειτουργίας τους, εργαλεία, εμπειρία και βέλτιστες πρακτικές, για να επιταχύνουν την αντιμετώπιση της απειλής που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ο μόνος Οργανισμός Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού από την Ελλάδα που συμμετέχει στην παγκόσμια συμμαχία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σημειώνει ότι τελευταία χρόνια, η σεξουαλική εκμετάλλευση στο Διαδίκτυο έχει αυξηθεί εκθετικά και απειλεί τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, έχοντας γίνει η πιο ύπουλη μορφή του σύγχρονου εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!