Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Χαλιά» οι χλοοτάπητες των γηπέδων της Super League
[Η Ναυτεμπορική]: «Χαλιά» οι χλοοτάπητες των γηπέδων της Super League

[Η Ναυτεμπορική]: «Χαλιά» οι χλοοτάπητες των γηπέδων της Super League

Την ώρα που έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος η Grassform, η εταιρεία που έχει επιλεγεί από το Δ.Σ. της Super League για την αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων, ολοκληρώνει την αποτίμηση των βελτιωτικών έργων που έχουν αναλάβει οι ομάδες.

Τα αποτελέσματα είναι θετικά και η συστηματική παρακολούθηση των χλοοταπήτων από τη Grassform, με άμεσες παρεμβάσεις από τις ίδιες τις ομάδες, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, θα συντελέσουν στη διατήρησή τους σε καλό επίπεδο.

Η χρηματοδότηση της αξιολόγησης της κατάστασης και της υπόδειξης βελτιωτικών έργων υλοποιείται από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα, ενώ η εκτέλεση των εργασιών από τις ίδιες τις ομάδες.

Ο Αντώνης Γκριμότσης, επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform, σημείωσε:

.

Οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης συνεχίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με τους αρμόδιους φορείς της Grassform να υποδεικνύουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε οι ομάδες να είναι σε θέση να πραγματοποιούν τα απαιτούμενα έργα, είτε αυτά αφορούν σε επισπορές, απομάκρυνση ζιζανίων, είτε σε παρεμβάσεις στα συστήματα άρδευσης και αποστράγγισης.

Τα πλεονεκτήματα της συστηματικής αξιολόγησης των αγωνιστικών χώρων κωδικοποιούνται ως εξής: συνολική αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων, που σημαίνει βελτίωση του θεάματος και ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο κάθε σύλλογος και η Super League θα έχουν σε κάθε αγώνα τρέχοντα και συγκριτικά στατιστικά που αφορούν τα βασικά μηχανικά χαρακτηριστικά του κάθε γηπέδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!