Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης: Ο τουρισμός μπορεί να ανοίξει και πριν τις 14 Μαΐου
[Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης: Ο τουρισμός μπορεί να ανοίξει και πριν τις 14 Μαΐου

[Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης: Ο τουρισμός μπορεί να ανοίξει και πριν τις 14 Μαΐου

Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και σε κάθε επίπεδο την ανάκαμψη του τουριστικού κλάδου, ανέφερε σε συνέντευξή του ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας πως το μήνυμα που στέλνει η Ελλάδα τη φετινή τουριστική χρονιά στους υποψήφιους επισκέπτες είναι η ασφάλεια.

«Η εκτίμησή μας, βάσει των μηνυμάτων που φτάνουν στο υπουργείο Τουρισμού από διαφορετικές πηγές και από σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη, είναι ότι η Ελλάδα ταυτίζεται όλο και περισσότερο με την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Σε έρευνες που διενεργούν ταξιδιωτικοί οργανισμοί, media κ.λπ. αποτυπώνεται η αίσθηση ότι το brand name Ελλάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι»,ανέφερε.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το υπουργείο Τουρισμού έχει προτάξει τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα, ενώ σημείωσε ότι είναι αισιόδοξος πως το 2021 θα είναι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.

Ο κ.Θεοχάρης χαρακτήρισε επίσης το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ένα εργαλείο που σε συνδυασμό με την σωστή και συνεπή εφαρμογή των υπόλοιπων υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ροής εισερχομένων τουριστών στην πατρίδα μας. Παράλληλα σημείωσε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν και φέτος θα επικαιροποιηθούν και θα βελτιωθούν, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της επιτάχυνσης των εμβολιασμών τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!