Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης στη Deutsche Welle: Ισχυρή η δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
[Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης στη Deutsche Welle: Ισχυρή η δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος

[Η Ναυτεμπορική]: Χ. Θεοχάρης στη Deutsche Welle: Ισχυρή η δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος

«Ο ελληνικός τουρισμός εξακολουθεί να συνεχίζει τη δυναμική του πορεία και η Ελλάδα εξακολουθεί να εμπιστεύεται τους Γερμανούς τουρίστες» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Deutsche Welle ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκε τόσο με τουριστικούς παράγοντες, όσο και με της εκπροσώπους της γερμανικής κυβέρνησης.

Σχετικά με το ζήτημα του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις του στον τουρισμό, εκτίμησε ότι η πλειονότητα αυτών που θέλουν να ταξιδέψουν φέτος σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Όπως είπε, «υπάρχει, σε γενικές γραμμές, κάποια επιφυλακτικότητα του κόσμου να ταξιδέψει, η οποία όμως δεν είναι γενικευμένη».

Αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε με Γερμανούς υπουργούς αλλά και μεγάλους Tour Operator, όπως η TUI και ο Γερμανικός Ταξιδιωτικός Σύνδεσμος (DRV), διαπίστωσε πως «δεν υπάρχει κανένας φόβος και κανένας λόγος ανησυχίας για τη χώρα μας – δεν μου έθεσε κανένας κάποιο τέτοιο ζήτημα ή κάποια αμφιβολία». Ο κ. Θεοχάρης εξέφρασε τη σιγουριά ότι η δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος είναι ισχυρή, όπως και ότι η ανάγκη του κόσμου να πάει διακοπές δεν ανακόπτεται.

Σχετικά με τις επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό από τα γεγονότα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «ακόμη και στις περιοχές που συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα, τα ξενοδοχεία εκεί δεν έχουν καμία σχέση με το φαινόμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!