Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: O CEO της Google θέτει τους στόχους καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής
[Η Ναυτεμπορική]: O CEO της Google θέτει τους στόχους καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής

[Η Ναυτεμπορική]: O CEO της Google θέτει τους στόχους καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής

Ο Sundar Pichai, CEO Google και της Alphabet, μιλά για την 3η δεκαετία κλιματικής δράσης και ένα μέλλον χωρίς ανθρακικό αποτύπωμα.

Μιλώντας με αφορμή τις ολοένα και πιο έντονες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, ο Sundar Pichai, σημειώνει την ανάγκη λήψης άμεσης δράσης, εάν θέλει η ανθρωπότητα να αποτρέψει τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Από την πλευρά της η Google και η Alphabet, δεσμεύονται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. «Το 2007 γίναμε η πρώτη μεγάλη εταιρεία με ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα. Διατηρούμε το καθαρότερο παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο cloud και είμαστε ο μεγαλύτερος αγοραστής ανανεώσιμης ενέργειας στην αγορά.

Διανύοντας την 3η δεκαετία μας, προχωράμε ακόμα περισσότερο στη προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, βοηθώντας να φτιάξουμε ένα μέλλον χωρίς άνθρακα για όλους», λέει ο Pichai

H εξάλειψη του ανθρακικού ιστορικού, η δέσμευση για πλήρη λειτουργία μόνο με ενέργεια χωρίς άνθρακα, η επένδυση σε τεχνολογίες που θα στηρίξουν τις βιώσιμες επιλογές, αλλά και το γεγονός ότι οι κλιματικές δεσμεύσεις της Google υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσουν περίπου 20.000 νέες θέσεις εργασίας στον κλάδο της βιώσιμης ενέργειας και σε άλλους σχετικούς κλάδους, στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, είναι μερικές από τις βασικές δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η Alphabet και η Google προς την κατεύθυνση αυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!