Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Cenergy Holdings: Αισιοδοξία για θετικό έτος – Ώθηση από καλώδια και σωλήνες χάλυβα
[Η Ναυτεμπορική]: Cenergy Holdings: Αισιοδοξία για θετικό έτος – Ώθηση από καλώδια και σωλήνες χάλυβα

[Η Ναυτεμπορική]: Cenergy Holdings: Αισιοδοξία για θετικό έτος – Ώθηση από καλώδια και σωλήνες χάλυβα

Στη Cenergy Holdings η θετική εικόνα από την αύξηση των πωλήσεων και την ισχυρή λειτουργική κερδοφορία αντικατοπτρίζει τη δυναμική της εταιρείας, όπως τόνισε η διοίκηση της εταιρείας κατά την ενημέρωση των αναλυτών. Εφαλτήριο αποτελεί το υψηλό ανεκτέλεστο έργων ύψους 600 εκατ. ευρώ η υλοποίηση των οποίων έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για την εταιρεία πέραν της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Όπως τόνισε η ηγεσία της εταιρείας, η Cenergy Holdings προσβλέπει σε ένα θετικό έτος, με σταθερές πωλήσεις που θα στηρίξουν τα λειτουργικά της περιθώρια. Η ισχυρή οργανωτική δομή και η προηγμένη τεχνολογία των εταιρειών της δημιουργούν εμπιστοσύνη για μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στον τομέα των καλωδίων οι ισχυρές ασφαλείς παραγγελίες έργου, η αξιοποίηση της παραγωγικής δυναμικής καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 η σταθερή ζήτηση για προϊόντα καλωδίων δημιουργούν ευνοϊκό περιβάλλον για την Ελληνικά Καλώδια που απέδειξε πως αποτελεί την κινητήριο δύναμη της Cenergy Holdings. Αξίζει να σημειωθεί πως η επένδυση στο εργοστάσιο στην Κόρινθο για την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας inter-array καλωδίων έχει πλέον σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο τομέας των καλωδίων εμφανίζει σταθερή ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρήσεις του ομίλου, ομαλή εκτέλεση έργων και αύξηση του όγκου προϊόντων.

Στον τομέα των σωλήνων χάλυβα η Σωληνουργεία Κορίνθου παραμένει προσηλωμένη στη διείσδυση σε νέες γεωγραφικές αγορές και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, π.χ. υποδομές για τον τομέα των υπεράκτιων αιολικών πάρκων, σωλήνες για τη μεταφορά υδρογόνου, τεχνολογίες δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα.

Αυτές οι πρωτοβουλίες, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προσπάθειες για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, θα βελτιώσουν τη θέση της Σωληνουργεία Κορίνθου στην αγορά και θα οδηγήσουν στην ανάθεση νέων έργων, που είχαν προσωρινά ανασταλεί λόγω πανδημίας και αναμένεται η οριστικοποίησή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!