Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Boeing 737 Max: Εντοπίστηκαν θραύσματα σε δεξαμενές καυσίμου νέων αεροπλάνων
[Η Ναυτεμπορική]: Boeing 737 Max: Εντοπίστηκαν θραύσματα σε δεξαμενές καυσίμου νέων αεροπλάνων

[Η Ναυτεμπορική]: Boeing 737 Max: Εντοπίστηκαν θραύσματα σε δεξαμενές καυσίμου νέων αεροπλάνων

Αντιμέτωπη με ένα νέο δυνάμει πρόβλημα το οποίο αφορά την ασφάλεια των αεροσκαφών της βρίσκεται η Boeing, καθώς εντοπίστηκαν θραύσματα σε δεξαμενές καυσίμου νέων αεροπλάνων τα οποία βρίσκονται καθηλωμένα στο έδαφος ενώ αναμένεται η παράδοσή τους σε αεροπορικές εταιρείες.

Μιλώντας στους υπαλλήλους, ο επικεφαλής του προγράμματος 737 της Boeing έκανε λόγο για «απολύτως απαράδεκτη» ανακάλυψη. Εκπρόσωπος της ωστόσο δήλωσε ότι η εταιρεία από την πλευρά της δεν αναμένει ότι το ζήτημα αυτό θα καθυστερήσει την επιστροφή των αεροσκαφών στους αιθέρες.

«Κατά τις εργασίες συντήρησης βρήκαμε θραύσματα ξένων αντικειμένων στα αεροπλάνα 737 MAX που δεν έχουν παραδοθεί και διατηρούμε σε αποθήκες», δήλωσε στο εκπρόσωπος της εταιρείας. «Η διαπίστωση αυτή οδήγησε σε εσωτερική έρευνα και σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες στην αλυσίδα παραγωγής μας», πρόσθεσε.

Τα θραύσματα ξένων αντικειμένων είναι ένας τεχνικός όρος που καλύπτει οτιδήποτε – συντρίμμια ή αντικείμενο που δεν αποτελεί μέρος ενός αεροπλάνου – το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά.

Ο στόλος των 737 MAX έχει καθηλωθεί στο έδαφος περίπου έναν χρόνο, μετά τη συντριβή δύο αεροπλάνων αυτού του τύπου, με συνολικά 346 νεκρούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!