Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: BCL: Η συνέντευξη Τύπου του Final-8 της Αθήνας
[Η Ναυτεμπορική]: BCL: Η συνέντευξη Τύπου του Final-8 της Αθήνας

[Η Ναυτεμπορική]: BCL: Η συνέντευξη Τύπου του Final-8 της Αθήνας

Η συνέντευξη Τύπου για την ανάθεση του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα (30/09-4/10) και την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό 100% είναι το αν η διοργάνωση θα διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών ή, όχι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ όπως ανακοινώθηκε το κόστος της θα φτάσει το 1.5 εκ. ευρώ.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι Λευτέρης Αυγενάκης (Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού), Νίκος Χαρδαλιάς (Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων), Γιώργος Πατούλης (Περιφερειάρχης Αττικής), Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Νίκος Πέππας (Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής), Μάκης Αγγελόπουλος (Πρόεδρος ΑΕΚ) και Πατρίκ Κομνηνός (CEO του BCL).

Ο εκτελεστικός διευθυντής του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, σχολίσε μεταξύ άλλων: «Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση παραμένει βασική υπόθεση όχι μόνο της FIBA αλλά όλων των Ομοσπονδιών. Βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε την επιλογή της Αθήνας ως την διοργανώτρια πόλη για το Final Eight, που θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.»

Όπως παραδέχθηκε «επιλέξαμε την Αθήνα για δύο λόγους, έχοντας συζητήσει με αρκετές πόλεις. Πρώτον, η άριστη συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση και οι διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει για όλες τις αποστολές, κάτι που ήταν προαπαιτούμενο. Άπαξ και έχουμε τις 8 ομάδες εδώ, μπορεί να γίνει Final Eight.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!