Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: BBC: «Πρόβλημα Μπάιντεν» για το Facebook
[Η Ναυτεμπορική]: BBC: «Πρόβλημα Μπάιντεν» για το Facebook

[Η Ναυτεμπορική]: BBC: «Πρόβλημα Μπάιντεν» για το Facebook

«Zuckerberg’s Biden problem» τιτλοφορείται δημοσίευμα του BBC, όπου αναφέρεται πως το Facebook και ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ενδέχεται να μπαίνουν σε μια πιο δύσκολη περίοδο μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η κυβέρνηση Ομπάμα, στην οποία ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος, εθεωρείτο ιδιαίτερα κοντά στη Σίλικον Βάλεϊ και το Facebook- ωστόσο πλέον ο Τζο Μπάιντεν δεν θεωρείται «φίλος», καθώς το Facebook θεωρείται από πολλούς ο πιο μεγάλος «κακός» μεταξύ των κολοσσών της τεχνολογίας. Ο νέος πρόεδρος έχει πολλές φορές αναφερθεί στο Facebook ως συνώνυμο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένα ελεύθερο ίντερνετ που ακολούθησε λάθος πορεία- και μιλώντας στους New York Times έναν χρόνο πριν είχε δηλώσει πως «ποτέ δεν ήμουν φαν του Facebook, όπως μάλλον γνωρίζετε. Ποτέ δεν ήμουν μεγάλος φαν του Ζάκερμπεργκ. Νομίζω πως είναι αληθινό πρόβλημα».

Δεν είναι μόνο ο Μπάιντεν που θεωρείται όχι ιδιαίτερα φίλος του Facebook: Ο Μπιλ Ρούσο, αναπληρωτής επικεφαλής επικοινωνίας του, μερικές ημέρες μετά τη νίκη των Δημοκρατικών, είχε γράψει «αν νομίζατε ότι η παραπληροφόρηση στο Facebook ήταν πρόβλημα κατά τις εκλογές μας, απλά περιμένετε να δείτε πώς θα κομματιάσει το οικοδόμημα της δημοκρατίας μας τις ημέρες μετά».

Οι Δημοκρατικοί σε μεγάλο βαθμό κατηγορούν το Facebook για αυτό που συνέβη το 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!