Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αύριο η πρώτη συνεδρίαση για το νέο αρχιδιαιτητή
[Η Ναυτεμπορική]: Αύριο η πρώτη συνεδρίαση για το νέο αρχιδιαιτητή

[Η Ναυτεμπορική]: Αύριο η πρώτη συνεδρίαση για το νέο αρχιδιαιτητή

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Αύριο το μεσημέρι (14/7, 14:00), στην έδρα της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της «ομάδας εργασίας», η οποία θα επιλέξει το νέο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Στην «ομάδα εργασίας» μετέχουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο α΄ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευαγγελία Σουλούκου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος και ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Η ομάδα θα συνεδριάσει τρεις φορές, στις 14, 16 και 17 Ιουλίου, οπότε και θα εκλεγεί με μυστική ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Στη διαδικασία θα λάβει μέρος, ως παρατηρητής, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ και υψηλόβαθμα στελέχη FIFA – UEFA.

Αύριο θα παρουσιαστούν τα προφίλ των υποψηφίων, όπως αυτοί προτείνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε τη διαδικασία επιλογής του προέδρου και της συγκρότησης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως αυτή προτάθηκε από τις FIFA-UEFA.

Σύμφωνα με όσα προβλέφθηκαν, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θα είναι αλλοδαπός, με διετές συμβόλαιο και θα επιλέξει ο ίδιος τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής, τα οποία θα είναι επίσης αλλοδαποί κι ένας εξ αυτών εξειδικευμένος σε θέματα VAR.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!