Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Attica Bank: Αναστέλλεται η εισαγωγή δικαιωμάτων των νέων τίτλων της στο Χρηματιστήριο
[Η Ναυτεμπορική]: Attica Bank: Αναστέλλεται η εισαγωγή δικαιωμάτων των νέων τίτλων της στο Χρηματιστήριο

[Η Ναυτεμπορική]: Attica Bank: Αναστέλλεται η εισαγωγή δικαιωμάτων των νέων τίτλων της στο Χρηματιστήριο

Αναστέλλεται η εισαγωγή δικαιωμάτων των νέων τίτλων της Attica Bank στο Χρηματιστήριο ενώ η τράπεζα σε ανακοίνωσή της μιλάει για ενδιαφέρον από εγνωσμένου κύρους επενδυτές χωρίς να τους κατονομάζει και χωρίς να αναφέρεται στον αριθμό των μη δεσμευτικών προσφορών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας στο Χρηματιστήριο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προπαρασκευαστικής διαδικασίας που διενεργείται από την Attica Bank για τους σκοπούς της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, με τη συνδρομή των συμβούλων της για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας.

Μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ελήφθησαν εμπιστευτικές επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε μη δεσμευτική βάση, από επενδυτές εγνωσμένου κύρους, γεγονός που αποτελεί επιβεβαίωση της στήριξης στο επιχειρηματικό σχέδιο της τράπεζας και την υλοποίηση αυτού από τη διοίκησή της σύμφωνα με ανακοίνωση της Attica Bank.

Η Attica Bank, με την υποστήριξη των συμβούλων της, θα προβεί σε έλεγχο, περαιτέρω διευκρίνιση και αξιολόγηση των μη δεσμευτικών προσφορών και των επιμέρους στοιχείων τους προκειμένου να σχεδιαστεί η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, που θα εγκριθεί από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Αφού μέχρι και σήμερα εκκρεμεί η έγκριση του απαιτούμενου από τον Κανονισμό Ενημερωτικού Δελτίου για την εισαγωγή στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 16.541.878 τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών που εκδόθηκαν από την τράπεζα το Δ.Σ. αποφάσισε την αναστολή της ημερομηνίας εισαγωγής των τίτλων στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών προς διαπραγμάτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!