Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Atari Mini PONG Jr: Η επιστροφή ενός από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια της ιστορίας
[Η Ναυτεμπορική]: Atari Mini PONG Jr: Η επιστροφή ενός από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια της ιστορίας

[Η Ναυτεμπορική]: Atari Mini PONG Jr: Η επιστροφή ενός από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια της ιστορίας

Το Atari Mini PONG Jr ανακοίνωσε η Atari, σε συνεργασία με τη UNIS Technology Ltd: Πρόκειται για μια οικιακή arcade συσκευή βασισμένη σε ένα από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια στην ιστορία- στο κλασικό PNG.

Όπως ανακοίνωσε η Atari, η παιχνιδομηχανή θα αρχίσει να διατίθεται έγκαιρα για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη βόρεια Αμερική και την Ασία και θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να βιώσουν το PONG σε μια νέα διάσταση, φέρνοντας μια εμπειρία που θα είναι ταυτόχρονα υψηλής τεχνολογίας και «ρετρό» στο σαλόνι τους. Το Atari Mini PONG Jr. έχει μήκος μόλις 30 εκατοστά και οθόνη LCD, ώστε να χωράει εύκολα σε επιφάνειες τραπεζιών. Διαθέτει επιλογές single-player ενάντια σε τεχνητή νοημοσύνη, τοπικό multiplayer 2 ατόμων, retro arcade ηχητικά εφέ και ειδικά, «φυσικά» (όχι εικονικά) χειριστήρια. Η συσκευή τροφοδοτείται με ενέργεια μέσω φορτιστή και USB και υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης τριών επαναφορτιζόμενων μπαταριών για φορητότητα.

Το λανσάρισμά του θα γίνει αποκλειστικά online, και η Atari θα ανακοινώσει σύντομα λεπτομέρειες για την τιμή και τις προπαραγγελίες, καθώς και για άλλες συσκευές gaming.

Μεταξύ άλλων, τα χαρακτηριστικά της συσκευής- η οποία χαρακτηρίζεται ως ιδανική για σπίτι, γραφείο, αλλά και για τον δρόμο- είναι το μικρό βάρος και ο compact σχεδιασμός της, δέκα επίπεδα δυσκολίας στην τεχνητή νοημοσύνη, εύκολο interface και χειριστήρια, και η οθόνη LCD των 7,9 ιντσών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!