Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Art Athina: Μετακόμιση στο διαδίκτυο λόγω πανδημίας
[Η Ναυτεμπορική]: Art Athina: Μετακόμιση στο διαδίκτυο λόγω πανδημίας

[Η Ναυτεμπορική]: Art Athina: Μετακόμιση στο διαδίκτυο λόγω πανδημίας

Οι περιορισμοί και οι αλλαγές που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας. Έτσι και η Art Athina, ένας από τους μεγαλύτερους εικαστικούς θεσμούς στην Ελλάδα θα αναγκαστεί να… μετακομίσει για φέτος στο Διαδίκτυο.

Μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία θα είναι ανοιχτή προς όλους, οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του κορωνοϊού, που οδήγησαν στη ματαίωση των εκδηλώσεων της Art Athina 2020 που είχαν προγραμματιστεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

H πλατφόρμα Αrt Athina

Viewing Rooms θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και θα βρίσκεται online έως το τέλος του μήνα, ενώ θα συνδυαστεί και με το Art Athina Week -μια εβδομάδα δράσεων για τις ελληνικές αίθουσες τέχνης που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 15 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γκαλερί θα μπορούν να εκθέσουν στους φυσικούς χώρους τους τα έργα που θα παρουσιάσουν διαδικτυακά.

Viewing Rooms

Οι αίθουσες τέχνης θα παρουσιάζουν το ψηφιακό τους περίπτερο μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα, που θα τους επιτρέπει να επικοινωνήσουν τα έργα των καλλιτεχνών τους με το κοινό, εντός και εκτός συνόρων.

Η πλατφόρμα θα χαρακτηρίζεται από ευκρίνεια και θα επιτρέπει στον επισκέπτη να μεγεθύνει στις λεπτομέρειες των έργων και να αντλεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!