Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Apple: Σχεδιάζει μία φθηνότερη έκδοση του iPhone 12 που θα κυκλοφορήσει το 2021
[Η Ναυτεμπορική]: Apple: Σχεδιάζει μία φθηνότερη έκδοση του iPhone 12 που θα κυκλοφορήσει το 2021

[Η Ναυτεμπορική]: Apple: Σχεδιάζει μία φθηνότερη έκδοση του iPhone 12 που θα κυκλοφορήσει το 2021

Μπορεί να πλησιάζει το φθινόπωρο, περίοδος που η Apple παραδοσιακά ανακοινώνει τα νέα της smartphones, ωστόσο δεν αποκλείεται η αμερικανική εταιρεία να κρατάει ορισμένα ακόμη κρυφά χαρτιά που θα πέσουν στο τραπέζι αργότερα, στις αρχές του 2021.

Σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της Wedbush Securities, η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα μίας φθηνότερης έκδοσης του iPhone 12, το οποίο θα υποστηρίζει μόνο την πρόσβαση σε δίκτυα 4G και όχι τα νεότερα (και υπό ανάπτυξη) δίκτυα 5G. Η αρχική ανάλυση της εταιρείας ερευνών ήθελε την Apple να λανσάρει ένα μίγμα συσκευών 4G και 5G το φθινόπωρο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη θέση αναθεωρήθηκε μετά την αποκάλυψη προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα της κατασκευάστριας εταιρείας.

Την ανάλυση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Business Insider, με τους συντάκτες της να υποστηρίζουν ότι η έκδοση 4G του iPhone 12 θα κάνει την εμφάνισή της περί τον Φεβρουάριο του 2021 και αναμένεται να είναι φθηνότερη από την έκδοση 5G που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο. Άλλες λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό της συσκευής δεν έγιναν γνωστές αν και οι αναλυτές της Wedbush Securities υποστηρίζουν ότι η τιμή του θα κινηθεί πέριξ των 800 δολαρίων.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι η ανάλυση θεωρεί ότι η Apple δεν πρόκειται να ανεβάσει τις τιμές των φετινών iPhones, ακόμη και για τα μοντέλα που θα ενσωματώνουν την υποστήριξη των δικτύων 5G.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!