Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Apple παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν
[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν

[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν

Κάθε φορά που η Apple παρουσιάζει κάποιο νέο προϊόν ή μια νέα υπηρεσία της η προσοχή όχι μόνο της βιομηχανίας της τεχνολογίας αλλά του συνόλου της αγοράς και των καταναλωτών είναι πολύ αυξημένο. Πολύ περισσότερο όταν ο αμερικανικός κολοσσός παρουσιάζει μια σειρά από νέα μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων αλλά και νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει στους πελάτες του.

Η παρουσίαση έγινε το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου και φυσικά το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα νέα μοντέλα iPhone. Τα τέσσερα νέα iPhone 13 όπως ονομάζονται έρχονται με νέο ακόμη πιο ισχυρό από τα προηγούμενα μοντέλα επεξεργαστή για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερες και πιο προηγμένες υπηρεσίες στους κατόχους του σε ολοένα και πιο γρήγορες ταχύτητες. Μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας για μεγαλύτερη αυτονομία είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό των νέων iPhone.

Βελτιωμένες σε δυνατότητες κάμερες που επιτρέπουν στους κατόχους να κάνουν επαγγελματικού επιπέδου βιντεοσκοπήσεις. Αύξηση χωρητικότητας στα νέα iPhones που φτάνει στα δύο μοντέλα Pro το ένα Terabyte. Η τιμή στα δύο βασικά μοντέλα ξεκινά από τα 699 δολάρια ενώ η τιμή στα δύο Pro μοντέλα ξεκινά από τα 999 δολάρια.

Η Apple παρουσίασε επίσης δύο νέα tablet. Tα δύο iPad έρχονται με οθόνες νέας τεχνολογίας, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G και πολλές ακόμη βελτιωμένες δυνατότητες σε όλες τις βασικές τους λειτουργίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!