Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Απονομή του Χρυσού Κλειδιού του δήμου Ερμιονίδας στην Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη
[Η Ναυτεμπορική]: Απονομή του Χρυσού Κλειδιού του δήμου Ερμιονίδας στην Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη

[Η Ναυτεμπορική]: Απονομή του Χρυσού Κλειδιού του δήμου Ερμιονίδας στην Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπογράφει το βιβλίο επισκεπτών του Δημαρχείου

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του πολιούχου του Κρανιδίου, Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο δήμος Ερμιονίδας τίμησε την μεγάλη ευεργέτιδα κα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, απονέμοντάς της το Χρυσό Κλειδί του δήμου.

Στην σεμνή τελετή που διεξήχθη στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και την κα Βαρδινογιάννη, και αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο και την προσφορά της, και την ευχαρίστησε θερμά για όσα έχει προσφέρει στον τόπο, στην χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ανέγνωσε την απόφαση αυτού, παρέδωσε τον τιμητικό πάπυρο στην κα Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρέδωσε το Χρυσό Κλειδί στην μεγάλη ευεργέτιδα, κι εκείνη από την πλευρά της του χάρισε ένα χρυσό στεφάνι ως ανταπάντηση της μεγάλης τιμής που της έκανε ο δήμος Ερμιονίδας.

Επίσης, η κα Βαρδινογιάννη χάρισε από ένα άγαλμα με το σύμβολο του Ιδρύματος «Ελπίδα» στους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας παρέδωσαν στην κα Βαρδινογιάννη πίνακα ζωγραφικής και εικόνα που έχουν φιλοτεχνήσει αποκλειστικά για εκείνη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει προσφέρει στον τόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!