Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Απολυμένη από την αλήθεια της ζωής
[Η Ναυτεμπορική]: Απολυμένη από την αλήθεια της ζωής

[Η Ναυτεμπορική]: Απολυμένη από την αλήθεια της ζωής

Το θεατρόφιλο κοινό που αναζητεί το θέατρο σε αυτήν τη δύσκολη για τον Πολιτισμό ιστορική συνθήκη, έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το εξαιρετικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Απολυμένη», με την Κατερίνα Διδασκάλου, την προσεγμένη παραγωγή της Erofili Productions, στις 20,21, 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε online streaming (High Definition), σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του Κώστα Κιμούλη.

Πολυμελές συνεργείο ανέλαβε τη μαγνητοσκόπηση της παράστασης, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές για το πιο άρτιο οπτικό κι ακουστικό αποτέλεσμα. Η λήψη της εικόνας έγινε σε ανάλυση 4Κ. Η μαγνητοσκόπηση και το online streaming ανέβασμα της παράστασης δίνει την δυνατότητα στους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν ένα σύγχρονο, δυναμικό έργο και μια γνωστή κι αγαπημένη πρωταγωνίστρια, από όπου και αν βρίσκονται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για τις ανάγκες της ψηφιακής μετάδοσης, έγινε καινούργια παραγωγή της παράστασης, με πρόβες, νέα σκηνικά, props κ.λπ. Έτσι, το έργο έρχεται στις οθόνες μας ολοκαίνουργιο και πιο επίκαιρο από ποτέ.

Σε μια στιγμή της ιστορίας που καθορίζεται από μέτρα και αποστάσεις και που όλοι μας έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρούμε διεξόδους και ανάπαυλες από την δύσκολη καθημερινότητα, η Τέχνη -για άλλη μια φορά -βρήκε τον δρόμο και τον τρόπο! Αξιοποιώντας τα μέσα που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία και ο παγκόσμιος ιστός, το Θέατρο παραμένει ζωντανό και μας συναντά στην ασφάλεια του σπιτιού μας, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρισκόμαστε και μιλάμε ελληνικά, μέσω των online παραστάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!