Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αποχαιρετά την Ελλάδα ο Πρέσβης της Κορέας: «Οι καρδιές των Ελλήνων ζεστές όσο ο ήλιος της χώρας»
[Η Ναυτεμπορική]: Αποχαιρετά την Ελλάδα ο Πρέσβης της Κορέας: «Οι καρδιές των Ελλήνων ζεστές όσο ο ήλιος της χώρας»

[Η Ναυτεμπορική]: Αποχαιρετά την Ελλάδα ο Πρέσβης της Κορέας: «Οι καρδιές των Ελλήνων ζεστές όσο ο ήλιος της χώρας»

«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που υπηρέτησα τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, το λίκνο του παναθρώπινου πολιτισμού» αναφέρει σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο απερχόμενος πρεσβευτής της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα, Σουσόκ Λιμ (Soosuk LIM).

«Θα ήθελα να σας αποχαιρετίσω με βαριά καρδιά, αφού ολοκληρώθηκε η θητεία μου στην Ελλάδα» ξεκινάει το μήνυμά του ο Σουσόκ Λιμ και εκφράζει τη δέσμευση πως «την πολύτιμη φιλία και την απλόχερη φιλοξενία που μου προσφέρατε θα τις φυλάω πάντοτε στα βάθη της καρδιάς μου».

Σε αυτό το πλαίσιο, εκφράζει και τα συναισθήματά του για τη χώρα μας. «Την Ελλάδα την αισθάνομαι με θαλπωρή όχι μόνο λόγω της πανέμορφης φύσης της, αλλά και λόγω του ότι οι καρδιές των ανθρώπων σ’αυτό τον τόπο είναι ζεστές όσο ο ήλιος της» σημειώνει.

Εν συνεχεία, αναφέρεται στις ομοιότητες μεταξύ του ελληνικού και του κορεατικού λαού. «Η τροχιά της σύγχρονης ιστορίας των δύο χωρών, τα συναισθήματα, και τα ήθη των λαών μας παρουσιάζουν εκπληκτική ομοιότητα, παρ’ ότι βρίσκεται μακριά η μία από την άλλη» σημειώνει χαρακτηριστικά και κάνει ειδική αναφορά στους Έλληνες βετεράνους του πολέμου της Κορέας.

«Αισθάνομαι τους Έλληνες βετεράνους του πολέμου της Κορέας και τους απογόνους τους σαν τον πατέρα και τα αδέλφια μου, επειδή και ο πατέρας μου ήταν βετεράνος του πολέμου της Κορέας» επισημαίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!