Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Από την Real Consulting η προσαρμογή λύσεων της Microsoft στο ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο
[Η Ναυτεμπορική]: Από την Real Consulting η προσαρμογή λύσεων της Microsoft στο ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο

[Η Ναυτεμπορική]: Από την Real Consulting η προσαρμογή λύσεων της Microsoft στο ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο

Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή επιχειρησιακών λύσεων Microsoft Dynamics, η Microsoft ανέθεσε στην Real Consulting την ελληνικοποίηση των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance και Dynamics 365 Supply Chain Management.
Η ανάθεση έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε η Microsoft, τον Ιούνιο του 2020, επιβραβεύοντας την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την εξειδίκευση στελεχών της Real Consulting καθώς και την μακρά συνεργασία των δύο εταιρειών.
Η ελληνικοποίηση των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance και Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management και η διαρκής συμμόρφωση αυτών με το ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο, αποτελεί ένα απαιτητικό εγχείρημα για το οποίο η πιστοποιημένη από την Microsoft ομάδα της Real Consulting συνεργάστηκε στενά με τις ομάδες της Microsoft. Στόχος της συνεργασίας ήταν η μέγιστη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων του συστήματος καθώς και του βέλτιστου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της λύσης.
Οι εκδόσεις των προϊόντων που είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, ενσωματώνουν τις απαραίτητες φορολογικές και λογιστικές λειτουργίες και τις βέλτιστες πρακτικές, προκειμένου να ανταποκρίνονται στα Ελληνικά και Κυπριακά δεδομένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία.
Η διάθεση των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management αποτελεί ορόσημο για την Ελληνική αγορά καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να χρησιμοποιήσουν σήμερα την κορυφαία τεχνολογία και το business cloud της Microsoft για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!