Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Από τη Λιθουανία η πρώτη πτήση εξωτερικού στα Χανιά
[Η Ναυτεμπορική]: Από τη Λιθουανία η πρώτη πτήση εξωτερικού στα Χανιά

[Η Ναυτεμπορική]: Από τη Λιθουανία η πρώτη πτήση εξωτερικού στα Χανιά

Φωτογραφία αρχείου

Από το Βίλνιους της Λιθουανίας ήταν οι πρώτοι επιβάτες που άνοιξαν σήμερα τον κύκλο των πτήσεων εξωτερικού στο αεροδρόμιο των Χανίων όταν στις 10:00 το πρωί προσγειώθηκε η πτήση FR 5338 της Ryanair μεταφέροντας 126 επιβάτες.

Σειρά έχουν επίσης επισκέπτες από τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Αυστρία και τη Δανία καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένες εννέα πτήσεις εξωτερικού στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης». Συγκεκριμένα, η επόμενη πτήση αναμένεται στα Χανιά στις 11:50 και πρόκειται για πτήση της Easy Jet από το Βερολίνο που θα μεταφέρει 164 επιβάτες.

Οι πρώτοι επισκέπτες από τη Λιθουανία αποβιβάστηκαν τηρώντας όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο ασφαλείας και δήλωσαν ότι επέλεξαν την Κρήτη για τις διακοπές τους καθώς είναι μία ασφαλής περιοχή. Παράλληλα, τόνισαν ότι η Ελλάδα διαχειρίστηκε σωστά την πανδημία λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, οπότε είναι ένας ασφαλής προορισμός.

Στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», όπως και στα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, εφαρμόζονται όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ενώ σε καθημερινή βάση θα λαμβάνονται 275 δείγματα από επιβάτες που έρχονται από το εξωτερικό, τα οποία θα ελέγχονται για κορωνοϊό. Τα δείγματα θα λαμβάνονται από υγειονομικό προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού με τη συνδρομή προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Fraport και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!