Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: «Άνοιγμα» του PayPal σε Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα
[Η Ναυτεμπορική]: «Άνοιγμα» του PayPal σε Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα

[Η Ναυτεμπορική]: «Άνοιγμα» του PayPal σε Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα

Στην αγορά των κρυπτονομισμάτων εισέρχεται το PayPal, που ανακοίνωσε ότι οι πελάτες του θα μπορούν να αγοράζουν και να πουλάνε bitcoins και άλλα ψηφιακά νομίσματα χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο PayPal.

Τα ψηφιακά αυτά νομίσματα θα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιούνται για αγορές από τους 26 εκατομμύρια πωλητές που δέχονται PayPal, όπως ανέφερε η εταιρεία, η οποία σχεδιάζει να παρουσιάσει επιλογές αγορών στις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το πλήρες λανσάρισμα να αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρει το BBC, οι τιμές του Bitcoin σημείωσαν άνοδο μαζί με αυτά τα νέα, σπάζοντας το όριο των 12.000 δολαρίων. Τα άλλα κρυπτονομίσματα που θα εισαχθούν θα είναι τα Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash. Όλα τους θα μπορούν να αποθηκεύονται «απευθείας στο ψηφιακό πορτοφόλι του PayPal», σύμφωνα με την εταιρεία.

Tα κρυπτονομίσματα παραμένουν μια «niche» μέθοδος πληρωμών, εν μέρει λόγω των μεγάλων και απότομων αυξομειώσεων που παρατηρούνται σε αυτά, συγκριτικά με τα «παραδοσιακά» συναλλάγματα- ωστόσο αυτό τα έχει κάνει δημοφιλή μεταξύ κάποιων ειδών επενδυτών.

Σκοπός του PayPal, όπως αναφέρθηκε, είναι να αυξήσει τη «κατανόηση των καταναλωτών και την υιοθέτηση των κρυπτοσυναλλαγμάτων», και σε αυτό το πλαίσιο θα παρέχει στους κατόχους λογαριασμών εκπαιδευτικό υλικό για να καταλάβουν καλύτερα πώς λειτουργεί το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!