Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μέτρα και τον Δεκέμβρη άφησε ο Πέτσας
[Η Ναυτεμπορική]: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μέτρα και τον Δεκέμβρη άφησε ο Πέτσας

[Η Ναυτεμπορική]: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μέτρα και τον Δεκέμβρη άφησε ο Πέτσας

‘Εκκληση στο «ελληνικό φιλότιμο» ώστε να μην χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, και προειδοποίησε ότι «οι λίγοι είναι ικανοί να τινάξουν στον αέρα την προσπάθεια των πολλών».

Ο κ. Πέτσας ανέλυσε τα – ακόμη πιο σκληρά -μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι της κυβέρνησης εφόσον τα αποτελέσματα τοy lockdown δεν είναι ενθαρρυντικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως είπε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.τα ακόμα πιο σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, προσανατολίζονται σε δύο κατευθύνσεις:

  • Στον περαιτέρω περιορισμό των μετακινήσεων
  • Στο κλείσιμο των σχολείων και την επέκταση του μέτρου της τηλεργασίας, για να περιοριστούν επαγγελματικές δραστηριότητες που παραμένουν ελεύθερες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθούν τα μέτρα και τον Δεκέμβριο, αν και στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουμε ξανά τον τελευταίο μήνα του χρόνου και να λειτουργήσει η αγορά για τα Χριστούγεννα.

Για να μη χρειαστεί αυστηροποίηση ή επέκταση των μέτρων, ο κ. Πέτσας έκανε έκκληση στο «ελληνικό φιλότιμο» για τήρηση των υπάρχοντων μέτρων. Ευχαρίστησε μάλιστα τους πολίτες για την τήρηση των μέτρων, αλλά προειδοποίησε ότι «οι λίγοι είναι ικανοί να τινάξουν στον αέρα την προσπάθεια των πολλών».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!