Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αναβάθμισε τις εκτυπώσεις της επιχείρησής σου με τα καλύτερα μελάνια
[Η Ναυτεμπορική]: Αναβάθμισε τις εκτυπώσεις της επιχείρησής σου με τα καλύτερα μελάνια

[Η Ναυτεμπορική]: Αναβάθμισε τις εκτυπώσεις της επιχείρησής σου με τα καλύτερα μελάνια

Μια επιχείρηση ενδεχομένως να χρειάζεται χιλιάδες εκτυπώσεις σε καθημερινή βάση. Ετικέτες για δέματα, αποδείξεις, σημαντικά έγγραφα και πιθανότατα μια ντουζίνα ακόμη λόγοι για να εκτυπωθεί κάτι σε χαρτί. Αυτό συνεπάγεται ακατάπαυστη λειτουργία του εκτυπωτή και φυσικά, κατανάλωση σε μελάνι .

Συνεπώς, η οικονομία είναι εξαιρετικά σημαντική για μια τέτοια αναπόφευκτη και διαρκή διαδικασία – δεν γίνεται ξαφνικά να σταματήσουν οι εκτυπώσεις παραστατικών, για παράδειγμα, όμως προφανώς η συντήρηση και τροφοδοσία των μηχανημάτων συχνά είναι «βραχνάς». Τι μπορείς να κάνεις για αυτό, ώστε να έχεις την καλύτερη σχέση μεταξύ απόδοσης και τιμής;

Ζύγισε τις επιλογές σου

Κάθε εκτυπωτής δέχεται συγκεκριμένους τύπους μελανιών, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή του μοντέλου. Έτσι, οι επιλογές δεν είναι πάντοτε πολλές όμως αυτό δε σημαίνει ότι αυτές που υπάρχουν δεν μπορούν να σου γλιτώσουν χρήματα. Τα μελάνια που προτείνουν οι κατασκευαστές είναι πολύ συγκεκριμένα και ίσως προσφέρονται κάποιες επιπλέον λύσεις -δηλαδή άλλες σειρές μελανιών- που ταιριάζουν στον εκτυπωτή σου οπότε μπορείς να κινείσαι με γνώμονα την χαμηλότερη τιμή του εκάστοτε μελανιού.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η σειρά μελανιών @Work είναι μια άκρως συμφέρουσα λύση που θα βρεις μονάχα στο Πλαίσιο. Τα συγκεκριμένα μελάνια είναι ανακατασκευασμένα χρησιμοποιώντας τα δοχεία των original μελανιών του κατασκευαστή, ώστε να μην έχουν προβλήματα συμβατότητας με τη συσκευή σου αλλά και να προστατεύεται το περιβάλλον από αχρείαστη νέα παραγωγή δοχείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!