Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι ανατιμήσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Αλ. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης
[Η Ναυτεμπορική]: Οι ανατιμήσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Αλ. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

[Η Ναυτεμπορική]: Οι ανατιμήσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Αλ. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία Αρχείου

Οι ανατιμήσεις προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και τα ευρύτερα προβλήματα της αγοράς και των επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής σύσκεψης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρός του, κ. Γιάννης Μασούτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την σύσκεψη απασχόλησε μεταξύ άλλων η τάση ανατιμήσεων, η οποία ήδη εκδηλώνεται σε πεδία, όπως τα μεταφορικά, το κόστος της ενέργειας, επισημάνθηκε μάλιστα ότι οι αυξήσεις στις τιμές θα προβληματίσουν τους πολίτες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Μασούτης τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση απαιτείται να αποκατασταθεί η ρευστότητα στην αγορά και να καλυφθούν τα κενά στη χρηματοδότηση των ΜμΕ, καθιστώντας επιτακτική την εύρεση μίας εναλλακτικής λύσης για την ενίσχυση της παροχής μικροπιστώσεων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε το σύνολο των θεμάτων, που του τέθηκαν από τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κατέθεσε υπόμνημα στον κ. Τσίπρα, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τα ακόλουθα:

Τα ζητήματα τοπικής Οικονομίας που ετέθησαν

• Αποπεράτωση των καθέτων αξόνων της Εγνατίας οδού αλλά και κάποιων συμπληρωματικών έργων υποδομής που βρίσκονται σε φάση έναρξης. Τα έργα αυτά θα πρέπει να επιταχυνθούν για το καλό της τοπικής οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!