Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανασχηματισμός: Καλωσόρισμα του νέου υφυπουργού στο υπουργείο Ναυτιλίας
[Η Ναυτεμπορική]: Ανασχηματισμός: Καλωσόρισμα του  νέου υφυπουργού στο υπουργείο Ναυτιλίας

[Η Ναυτεμπορική]: Ανασχηματισμός: Καλωσόρισμα του νέου υφυπουργού στο υπουργείο Ναυτιλίας

Το νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Κώστα Κατσαφάδο, υποδέχθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Καλωσορίζουμε σήμερα τον νέο υφυπουργό και αγαπητό φίλο και στενό πλέον συνεργάτη, τον Κώστα τον Κατσαφάδο του οποίου η συνδρομή θα είναι πολύτιμη», είπε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε:

«Με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς θα συνεχίσουμε τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στους τομείς προστασίας των θαλασσίων συνόρων, του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος, στην ενίσχυσή του με ανθρώπινο δυναμικό, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των νησιωτών μας».

Ο κ. Πλακιωτάκης προανήγγειλε μάλιστα την εισαγωγή προς ψήφιση στη Βουλή, του νομοσχεδίου για τη νησιωτική πολιτική. «Μία στρατηγική μεταρρύθμιση, όπου με ολοκληρωμένο πλέον τρόπο, θα αντιμετωπίσουμε τα θέματα της νησιωτικότητας», όπως υπογράμμισε.

«Έμφαση βεβαίως», πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης, «θα δώσουμε στην ενίσχυση της ακτοπλοΐας, των ναυτικών μας, του θαλασσίου τουρισμού, της αξιοποίησης των Λιμένων όπου έχουμε πολλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα και βεβαίως, τα θέματα της ενίσχυσης της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης, μίας στρατηγικής σημασίας μεταρρύθμιση που ετοιμάζουμε εντός του έτους».

Κλείνοντας, ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στον κ. Κατσαφάδο, ενώ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό του.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατσαφάδος, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είπε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί για μένα πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε ένα υπουργείο του Πειραιά, εφόσον είμαι και βουλευτής που εκλέγομαι στην A΄ Πειραιώς και Νήσων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!