Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αναπλάθοντας την ιστορία του Αρσέν Λουπέν
[Η Ναυτεμπορική]: Αναπλάθοντας την ιστορία του Αρσέν Λουπέν

[Η Ναυτεμπορική]: Αναπλάθοντας την ιστορία του Αρσέν Λουπέν

Εδώ και λίγες ημέρες, είναι διαθέσιμο στο Netflix το πρώτο μέρος μιας μίνι σειράς που συναρπάζει. Πρόκειται για την ιστορία κλοπής των ανεκτίμητων κοσμημάτων της Μαρίας Αντουανέτας από το Λούβρο.

Η σειρά, που ήδη έχει μπει στις κορυφαίες δέκα σειρές του Netflix σε Γαλλία, ΗΠΑ και Γερμανία, αναπλάθει σε περιβάλλον 2021 την ιστορία του μυθοπλαστικού «κλέφτη -τζέντλεμαν» και μαιτρ των μεταμφιέσεων Αρσέν Λουπέν (Arsène Lupin), χαρακτήρα που δημιούργησε ο Γάλλος συγγραφέας Maurice Leblanc, το 1905.

Στη σειρά «Lupin», ο βασικός χαρακτήρας – ο οποίος ακούει στο όνομα Assane Diop και τον υποδύεται ο αναγνωρισμένος Γάλλος ηθοποιός Omar Sy- σκαρώνει μια ευφυή ληστεία στο Λούβρο καθώς επιζητά να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, και ξετυλίγει την κρυφή πλευρά των προνομιούχων και πλούσιων που δρουν υπεράνω του νόμου.

Τα βαθύτερα θέματα της σειράς έχουν να κάνουν με την κοινωνική τάξη, τη φυλή και ένα σύστημα δικαίου που αντιμετωπίζει τους πλούσιους διαφορετικά από ό,τι τις χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις. Κινητήρια δύναμη της σειράς είναι ο Sy, στον ρόλο ενός χαρισματικού Γαλλο-σενεγαλέζου και το γεγονός που είναι στον πυρήνα της συμβαίνει στο Μουσείο του Λούβρου (τα γυρίσματα έγιναν επί τόπου), όπου ο Assane Diop, ως πολυεκατομμυριούχος συλλέκτης υλοποιεί μια λεπτομερώς σχεδιασμένη ληστεία ενός κολιέ της Μαρίας Αντουανέτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!