Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αναλαμβάνουν δράση οι εταιρικοί κολοσσοί για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής
[Η Ναυτεμπορική]: Αναλαμβάνουν δράση οι εταιρικοί κολοσσοί για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

[Η Ναυτεμπορική]: Αναλαμβάνουν δράση οι εταιρικοί κολοσσοί για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Έτοιμες να αναλάβουν δράση προκειμένου να αντιστρέψουν την επιταχυνόμενη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, δηλώνουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, δηλώνοντας τη στήριξή τους στις σταδιακά αυξανόμενες εκκλήσεις των κυβερνήσεων για να κάνουν περισσότερα και έτοιμες να υποστηρίξουν ευρύτερες προσπάθειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερες από 560 εταιρίες με συνολικό τζίρο 4 τρισ. δολαρίων, μεταξύ αυτών η Walmart, η Citigroup και η Microsoft, έχουν υπογράψει κοινή ανακοίνωση, καλώντας για την ανάληψη δράσης στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας.

Το κάλεσμα αυτό έγινε καθώς ο ΟΗΕ προετοιμάζεται να φιλοξενήσει διάσκεψη για τη βιοποικιλότητα αργότερα μέσα στο μήνα, προκειμένου να αναπτύξει την κατάλληλη δυναμική για μία νέα παγκόσμια συμφωνία για την εξάλειψη των απειλών κατά του φυσικού περιβάλλοντος, μετά τις πρόσφατες δασικές πυρκαγιές στον Αμαζόνιο και στην Καλιφόρνια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!