Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε η διάθεση του LG Velvet σε περισσότερες χώρες
[Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε η διάθεση του LG Velvet σε περισσότερες χώρες

[Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε η διάθεση του LG Velvet σε περισσότερες χώρες

Η LG Electronics ανακοίνωσε την επέκταση της διάθεσης του νέου LG Velvet σε ακόμη περισσότερες χώρες, με την έκδοση LTE για 4G αγορές.

Χάρη στον σχεδιασμό 3D Arc Design, το νέο LG Velvet χαρακτηρίζεται από λείες επιφάνειες, συμμετρικές καμπύλες και λιγότερες γωνίες. Η γλώσσα σχεδιασμού που είναι εμπνευσμένη από τη φύση δίνει άψογη αισθητική και άνεση στο κράτημα. Τα λαμπερά χρώματα και τα εκλεπτυσμένα στοιχεία, όπως η κάμερα “Raindrop” που δίνει την αίσθηση μίας σταγόνας βροχής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Velvet.

Η συσκευή είναι εξαιρετικά λεπτή, μόλις 7,9 χιλιοστά, κάτι που έχει επιτευχθεί χάρη στην οθόνη PV OLED Cinematic FullVision των 6,8 ιντσών. Συμβατές με τη βελτιωμένη οθόνη LG Dual, τόσο οι οθόνες Velvet όσο και οι οθόνες Dual Screen λειτουργούν και με γραφίδες ενισχύοντας την παραγωγικότητα των χρηστών.

Επιπλέον, το Velvet προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής παιχνιδιών, χάρη στην εύχρηστη οθόνη PV OLED Cinematic FullVision 6,8 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 20,5:9, ενώ ο αλγόριθμος Grip Suppression προσδιορίζει αν ο χρήστης έχει αγγίξει εσκεμμένα ή κατά λάθος την οθόνη. Ακόμη, προσφέρει ρεαλιστικό και λεπτομερή ήχο μέσω των, βελτιωμένων από την LG 3D Sound Engine, στερεοφωνικών ηχείων του που μπορεί κανείς να απολαμβάνει και με ενσύρματα ακουστικά.

Το LG Velvet διαθέτει μια σειρά προηγμένων λύσεων απεικόνισης που ονομάζεται LG Creator’s Kit, το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο την κύρια κάμερα 48 Megapixel του τηλεφώνου, τους άλλους φακούς υψηλής ποιότητας καθώς και το λογισμικό της κάμερας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!