Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Digital Business Onboarding για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά
[Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Digital Business Onboarding για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά

[Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Digital Business Onboarding για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά

Στην online έναρξη τραπεζικής συνεργασίας για επιχειρήσεις προχωρά η Alpha Bank, εισάγοντας ακόμη μία πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία στο χαρτοφυλάκιό της.

Πιο αναλυτικά, με τη νέα υπηρεσία (Digital Business Onboarding) η Alpha Bank, πρώτη στην ελληνική αγορά, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν την τραπεζική τους σχέση με την τράπεζα εύκολα, γρήγορα και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Η νέα υπηρεσία συμπληρώνει μία σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών για επιχειρήσεις -όπως η online ανανέωση των νομιμοποιητικών τους εγγράφων που δημιούργησε η Alpha Bank το 2019 και η online εγγραφή στο e-Banking Επιχειρήσεων- για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών της πελατών, σε αποκλειστικά online περιβάλλον.

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Alpha Bank, καλύπτει όλες τις κύριες νομικές μορφές των επιχειρήσεων (ΑΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ), με χώρα έδρας και φορολογίας την Ελλάδα, και θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δυνατότητες.

«», αναφέρει ο Διευθυντής Ψηφιακής Τραπεζικής της Alpha Bank, Άγης Παπαστεργίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!