Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Άμεση εξυπηρέτηση σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών
[Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Άμεση εξυπηρέτηση σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών

[Η Ναυτεμπορική]: Alpha Bank: Άμεση εξυπηρέτηση σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών

Άμεση εξυπηρέτηση σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών παρέχει η Alpha Bank στους πελάτες της, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης του συνόλου των τραπεζικών τους συναλλαγών με ασφάλεια και άνεση, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε κατάστημα.

Η ποιότητα του «μπουκέτου» ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει η Alpha Bank, αναγνωρίζεται ήδη από τους πελάτες της. Στο πλαίσιο του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που υλοποιεί η τράπεζα από το 2017, το 90% των εγχρήματων συναλλαγών πραγματοποιούνται πλέον στα ψηφιακά της δίκτυα (web, mobile, ATM και στα Αυτόματα μηχανήματα πληρωμών ΑPS). Μέσα στους πρώτους εννέα μήνες του 2020, ο αριθμός των ενεργών χρηστών του e-banking της τράπεζας αυξήθηκε εντυπωσιακά, με τις νέες συνδρομές να ξεπερνούν τις 200.000.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες της Alpha Bank για Ιδιώτες εξασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθώς η τράπεζα εφαρμόζει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στα συστήματα και τις διαδικασίες της. Στόχος της Alpha Bank είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία omnichannel εμπειρία εξυπηρέτησης, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους σε κατάστημα, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο που οι online συναλλαγές συνιστούν όχι μόνον επιλογή, αλλά και βασικό μέσο προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας όλων.

  • ΜyAlpha Web, MyAlpha Mobile, ψηφιακή τραπεζική από το σπίτι

Η ψηφιακή πλατφόρμα τραπεζικής της Alpha Bank ενισχύεται διαρκώς με νέες δυνατότητες προσφέροντας στους Πελάτες μία ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!